ΑΝΔΡΙΚΟ ΜΑΚΑΜΠΗ

ΑΝΔΡΙΚΟ ΜΑΚΑΜΠΗ

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ - ΖΩ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ

Αντετοκούμπο: Ένα παιδί μετράει τα άστρα του NBA

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο μίλησε στον Βασίλη Σκουντή για το όνειρο που ζει στην Αμερική και τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Αντετοκούμπο: Ένα παιδί μετράει τα άστρα του NBA

Πλέον ο ηλικίας 19 ετών και τριών μηνών «Greek Freak», όπως τον αποκάλεσαν από την πρώτη στιγμή που τον αντίκρισαν σαν ξωτικό μπροστά τους οι Αμερικανοί, ζει το όνειρό του, χωρίς να φοβάται πως θα ξυπνήσει ένα πρωί και θα προσγειωθεί στη ζοφερή πραγματικότητα. Την έζησε, άλλωστε, αυτή στο υπόγειο διαμέρισμα των Σεπολίων και ως πλανόδιος στις πλατείες του κέντρου της Αθήνας. Τον συναντήσαμε στο Μιλγουόκι, όπου διαμένει πλέον μόνιμα μαζί με την οικογένειά του.

Εδώ το καταλαβαίνω εγώ, που σε ακολουθώ λίγες ώρες στο Μιλγουόκι, ότι ζεις ένα υπέροχο όνειρο, πόσο μάλλον εσύ…
Να σου πω κάτι; Ξέρω και το διαπιστώνω καθημερινά ότι τόσο εδώ όσο και στην Ελλάδα όλοι ασχολούνται μαζί μου και είμαι περιζήτητος για συνεντεύξεις και εκδηλώσεις. Μαθαίνω, όμως, καθημερινά να διαχειρίζομαι όλη αυτή την καινούρια κατάσταση, κυρίως τη δημοσιότητα. Δεν ξέρω αν θα κάνω πολλούς φίλους εδώ, αλλά πρέπει να φέρομαι ευγενικά σε όλους, διότι είναι μέρος της δουλειάς μου.

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΤ.16ης ΑΓΩΝ. ΒΟΡ.ΟΜΙΛΟΥ

Aποτελέσματα 1ου ομίλου Βορρά
    
basketa8

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Γ’ Εθνική ο πρωτοπόρος Φοίνικας Λάρισας, ο οποίος πέρασε σαν σίφουνας από την Καστοριά, διαλύοντας την τοπική ομάδα με 75-54. Εκτός έδρας επιτυχία και για τους Τιτάνες Παλαμά, οι οποίοι πέρασαν δια πυρός και σιδήρου από τη Λάρισα, επικρατώντας της ΑΕΛ με 60-59.

Τα αποτελέσματα:
Διόσκουροι Κοζάνης – Μεταμόρφωση Βόλου 58-60
Μακάμπη – Βόνιτσα 73-76
Καστοριά – Φοίνικας Λάρισας 54-75
Μελίκη – Πρωτέας Γρεβενών 56-68
Αριστοτέλης Φλωρινα – Αστέρας Λάρισας 54-99
ΑΕΛ – Τιτάνες Παλαμά 59-60