ΑΝΔΡΙΚΟ ΜΑΚΑΜΠΗ

ΑΝΔΡΙΚΟ ΜΑΚΑΜΠΗ

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Η ΧΑΡΑ ΟΙ ΘΕΑΤΩΝ

Κι εγένετο... μπικίνι μπάσκετ!

Κι εγένετο... μπικίνι μπάσκετ! (pics)
Το μπάσκετ με εσώρουχα που τελείωσε στις ΗΠΑ πριν από περίπου ένα μήνα, είχε ιδιαίτερη επιτυχία όλο το καλοκαίρι. Τώρα, για την ακρίβεια το 2013, ετοιμάζεται μία νέα βερσιόν να κάνει την εμφάνισή της. Ο λόγος για το μπάσκετ με μπικίνι!Η ομοσπονδία, με σχέσεις με το ΝΒΑ, υπάρχει. Οι ομάδες υπάρχουν, άρα τι λείπει; Οι παίκτριες. Γι αυτό ακριβώς το λόγο έχουν ξεκινήσει εδώ και κάποιες ημέρες οι δοκιμές με τα ρόστερ να αρχίζουν να σχηματίζονται.
Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν είναι οκτώ και συγκεκριμένα οι: Miami Spice, New York Knockouts, Hollywood Hotties, Orlando Lady Cats, Los Angeles Ice, Chicago Desire, Minnesota Mist και Atlanta Peaches.
Η σεζόν αναμένεται να αρχίσει το 2013 και τα ρόστερ θα έχουν 14 με 21 παίκτριες. Επίσης σε λίγες ημέρες ανοίγει και το επίσημο σάιτ της διοργάνωσης.
Πάντως από τις μέχρι τώρα «ενδείξεις» η ομάδα του Μαϊάμι είναι πολύ μπροστά…!

ΕΣΠΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ

Εβαλε 138 πόντους σε αγώνα του NCAA! (vds)

Εβαλε 138 πόντους σε αγώνα του NCAA! (vds)
Όλα τα ρεκόρ έσπασε ο Αμερικανός Τζακ Τέιλορ σε αναμέτρηση της τρίτης κατηγορίας του NCAA. Ο γκαρντ του Γκρίνελ σημείωσε 138 πόντους στη νίκη της ομάδας του επί του Φέιθ Μπάπτιστ Μπάιμπλ.Συγκεκριμένα, αγωνίστηκε για 36' και για να φτάσει στους 138 πόντους σούταρε 7/10 βολές, 25/37 δίποντα και 27/71 τρίποντα!
Με την επίδοσή του κατέρριψε το ρεκόρ σκοραρίσματος στην ιστορία του NCAA, που κατείχε από το 1954 (!) ο Μπέβο Φράνσις με 113 πόντους.
Σύμφωνα με την στατιστική αναγωγή ο Τέιλορ σημείωσε το 77% των πόντων της ομάδας του ενώ σούταρε κάθε 22 δευτερόλεπτα!
Μάλιστα για να αναδειχθεί ιδιαίτερα η επίδοσή του το ESPN το συνέκρινε με τις δύο μεγάλες βραδιές σκοραρίσματος στο ΝΒΑ. Όταν ο Ουίλτ Τσάμπερλεϊν είχε σημείωσε 100 πόντους (59% των πόντων της ομάδας του, σουτ ανά 46'') και όταν ο Κόμπε Μπράιαντ σταμάτησε στους 81 πόντους (66% των πόντων της ομάδας του, σουτ ανά 73'')!