ΑΝΔΡΙΚΟ ΜΑΚΑΜΠΗ

ΑΝΔΡΙΚΟ ΜΑΚΑΜΠΗ

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ

"Έγραψε" ιστορία ο ΛεΜπρον (vid)
Πέμπτη, 17 Ιανουάριος 2013
\Το χθεσινοβραδινό παιχνίδι των Μαϊάμι Χιτ απέναντι στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς δεν είναι σαν όλα τα άλλα για τον ΛεΜπρον Τζέιμς. Κι αυτό γιατί ο "Βασιλιάς" ξεπέρασε τους 20.000π. στην καριέρα του όντας ο νεαρότερος παίκτης στην ιστορία που πετυχαίνει κάτι τέτοιο.
Ο σούπερ σταρ των Χιτ έγινε, έτσι, σε ηλικία 28 ετών και 17 ημερών ο νεαρότερος NBAερ που σπάει το συγκεκριμένο φράγμα πόντων, όπως επίσης και το… φράγμα του Κόμπε Μπράιαντ, ο οποίος ήταν 29 ετών και 122 ημερών όταν έφτασε τους 20.000π.

"Σημαίνει τα πάντα. Σημαίνει πολλά. Πρώτα απ’ όλα, όπως συνηθίζω να λέω, σημαίνει ότι είχα την ευκαιρία να είμαι υγιής. Να είμαι στο παρκέ και να κάνω αυτό που αγαπώ. Αγαπώ το μπάσκετ και προσπαθώ κάθε φορά να δώσω τα πάντα. Και, ευτυχώς, αυτό συνεχίζει να μου το ανταποδίδει", δήλωσε αρχικά ο ΛεΜπρον Τζέιμς αναφερόμενος στο ρεκόρ του, για να καταλήξει λέγοντας:
"Κατάφερα να παίξω σε υψηλό επίπεδο και είχα συμπαίκτες που μου επέτρεψαν να το κάνω. Δεν επιδιώκω να σκοράρω. Το σκοράρισμα δεν είναι το βασικότερο στοιχείο του παιχνιδιού μου. Όταν ο κόσμος μιλά για τους καλύτερους σκόρερ του ΝΒΑ, το όνομά μου ποτέ δεν μπαίνει στην εξίσωση".