ΑΝΔΡΙΚΟ ΜΑΚΑΜΠΗ

ΑΝΔΡΙΚΟ ΜΑΚΑΜΠΗ

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

NBA - ALL STAR EAST 163 - WEST 155

ΡΕΚΟΡ ΠΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ!

Με «σφραγίδα» Ίρβινγκ η Ανατολή! (vids)

Ντουράντ και Γκρίφιν έδειχναν ασταμάτητοι, αλλά ο Κάιρι Ίρβινγκ που «μίλησε» στο φινάλε κι αναδείχθηκε MVP, οδήγησε την Ανατολή στη νίκη του φετινού All Star Game, όπου σημειώθηκε ρεκόρ πόντων!
 
Με «σφραγίδα» Ίρβινγκ η Ανατολή! (vids)

ΑΝΑΤΟΛΗ 163 - ΔΥΣΗ 155

Οι άμυνες μπορεί σε τέτοια παιχνίδια να πηγαίνουν... περίπατο, αλλά στη φετινή γιορτή του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου απλά... δεν υπήρχαν.
 Εξ ου και το ρεκόρ πόντων που σημειώθηκε στη Νέα Ορλεάνη, αφού και οι δύο ομάδες μαζί σημείωσαν 318, ξεπερνώντας κατά 15 πόντους (303) εκείνο του 1987! Παράλληλα ένα ακόμα ρεκόρ που σημειώθηκε αφορά στην παραγωγικότητα της Ανατολής, που σημείωσε 155, τους περισσότερους που είχε ποτέ μία ομάδα τα τελευταία 11 χρόνια!
Μία ανάσα από την κατάκτηση της νίκης βρέθηκε πάντως η Δύση κι ο λόγος δεν ήταν άλλος από τα... τρελά κέφια που είχαν οι Κέβιν Ντουράντ και Μπλέικ Γκρίφιν.
Αμφότεροι σημείωσαν από 38 πόντους και ήταν οι απόλυτοι ηγέτες της ομάδας τους, η οποία βρισκόταν μπροστά στο σκορ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Η τελευταία λέξη ωστόσο ανήκε στην Ανατολή, παίρνοντάς της την... μπουκιά από το στόμα.