ΑΝΔΡΙΚΟ ΜΑΚΑΜΠΗ

ΑΝΔΡΙΚΟ ΜΑΚΑΜΠΗ

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ALL STAR GAME 2014

Με... Οσκαρικό Παππά! (pics)

Ο MVP του All Star Game, Νίκος Παππάς, έκανε τον τραυματία κι άφησε τον Δημήτρη Διαμαντίδη να ευστοχήσει σε 2/2 βολές και να χαρίσει τη νίκη στους Greek Stars (123-122)!

Με... Οσκαρικό Παππά! (pics)

Το ελληνικό μπάσκετ γιόρτασε στα Χανιά της Κρήτης και οι παίκτες του πρωταθλήματος είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από την καθημερινή ρουτίνα.



Στο κατάμεστο κλειστό της Κλαδισού η ομάδα των Ελλήνων επικράτησε των ξένων στον... πόντο. Ο Νίκος Παππάς βρέθηκε στα 1'6'' στη γραμμή των βολών, αλλά αστόχησε στην πρώτη βολή.
Έτσι... έκανε τον τραυματία για να έρθει ο Δημήτρης Διαμαντίδης από τον πάγκο με την φόρμα του για να εκτελέσει τις βολές.
Οι συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό από την ομάδα των Ξένων, Ματσιούλις, Λάσμε και Γκιστ προσπάθησαν να τον αποπροσανατολίσουν, αλλά ο αρχηγός των «πρασίνων» βρήκε στόχο και στις 2 βολές και χάρισε τη νίκη στους Έλληνες.
Πολυτιμότερος της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Νίκος Παππάς.

Παππάς: «Ο κόσμος το διασκέδασε» | onsports.gr

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους, όσοι βοήθησαν στην άρτια διοργάνωση του All Star Game ΟΠΑΠ στα Χανιά. Πραγματικά, ήταν εντυπωσιακό! Οι Κρητικοί έχουν αγκαλιάσει το μπάσκετ και είμαστε χαρούμενοι που ο κόσμος απόλαυσε αυτό το υπερθέαμα. Η επιλογή να γίνεται το All Star Game στην περιφέρεια, μας δικαίωσε για μία ακόμη φορά, αφού ο κόσμος διψάει για μπάσκετ», τόνισε ο Μανώλης Παπακάριος, πρόεδρος του ΠΣΑΚ για την εκδήλωση.



Τα δεκάλεπτα: 33-36, 35-34, 30-31, 25-21
GREEK STARS (Μαρκόπουλος-Καλαφατάκης): Μάντζαρης, Παππάς 24 (6), Μπράμος 18 (6), Αθηναίου 17 (5), Περπέρογλου, Φώτσης 7 (1), Πρίντεζης, Μαυροκεφαλίδης 15, Διαμαντίδης 5 (1), Τσαϊρέλης 12 (2), Καββαδάς 8, Μπόγρης 17
REST OF THE WORLD (Μπαρτζώκας-Σφαιρόπουλος): ΜακΚόλουμ 14 (4), Μπράουν 11 (3), Γιούιν 16, Κούπερ 6, Ματσιούλις 12, Λοτζέσκι 13 (3), Ασκα 2, Ντάνστον 2, Λάσμε 17(3), Γκιστ 2, Στέφενς 19 (1), Χαρτ 18 (2)





Διάβασε περισσότερα στο: Με... Οσκαρικό Παππά! (pics) | gazzetta.gr

ALLSTAR GAME 2014

Κέρδισε τον διαγωνισμό τριπόντων ο Βασίλιεβιτς!

 
Ο Σάσα Βασίλιεβιτς αποδείχθηκε πιο εύστοχος από τον Γιώργο Δέδα και κέρδισε στο... νήμα τον διαγωνισμό τριπόντων του All Star Game των Χανίων.

Κέρδισε τον διαγωνισμό τριπόντων ο Βασίλιεβιτς!


Οι Βασίλιεβιτς και Δέδας πέρασαν στον τελικό συγκεντρώνοντας 18 πόντους, αφήνοντας πίσω τους Κάρτερ(16), Μπράουν (15), Σαμοθράκη (15), Βεζένκοφ (13), ΜακΚόλουμ (9), Ζανιδάκη (9).

Στον τελικό οι δύο παίκτες συγκέντρωσαν τους ίδιους πόντους, αλλά στην παράταση ο γκαρντ της Νέας Κηφισιάς ήταν πιο εύστοχος και πήρε τον τίτλο με 17 βαθμούς, αφού ο Δέδας έμεινε στους 16.


Διάβασε περισσότερα στο: Κέρδισε τον διαγωνισμό τριπόντων ο Βασίλιεβιτς! | gazzetta.g

ALLSTAR GAME 2014

Ο Γκέιμπριελ νικητής στον διαγωνισμό καρφωμάτων

Το βραβείο του διαγωνισμού καρφωμάτων θα μείνει στην Κρήτη! Ο Κένι Γκέιμπρελ εντυπωσίασε περισσότερο με τα καρφώματά του κι αναδείχθηκε νικητής!
 
Ο Γκέιμπριελ νικητής στον διαγωνισμό καρφωμάτων

Χωρίς τον Τζέιμς Γκιστ που ένιωσε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός καρφωμάτων του All Star Game των Χανίων.

Έλληνες και Κένι Γκάμπριελ... χαμόγελασαν στο All Star Game

O Nτι Τζέι Στέφενς που πήρε την θέση του τραυματία Τόνι Κρόκερ ήταν φαβορί από τους συμμετέχοντες, ωστόσο δεν εντυπωσίασε. Ο φόργουορντ του Ηλυσιακού πήγε στον τελικό του διαγωνισμού μαζί με τον Κένι Γκέιμπριελ.
Ο Αμερικανός του Ρεθύμνου κάρφωσε στην πρώτη προσπάθεια με πάσα του αδελφού του από τις κερκίδες, έκλεψε τις εντυπώσεις κι αναδείχθηκε νικητής, αφού το δεύτερο κάρφωμα του Στέφενς δεν έπεισε κριτές και κοινό.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΡΦΩΜΑΤΩΝ

ΠΡΩΤΟΣ ΓΥΡΟΣ
Ντι Τζέι Στέφενς(Ηλυσιακός) 93 βαθμοί
Τρέβις Σίμπσον (Κολοσσός) 89
Κένι Γκάμπριελ (ΑΓΟΡ) 92
Αλέξανδρος Σιγκούνας (ΑΕΝΚ) 86
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (Παναθηναϊκός) 90

ΤΕΛΙΚΟΣΝτι Τζέι Στέφενς (Ηλυσιακός) 95
Κένι Γκάμπριελ (ΑΓΟΡ) 98




Διάβασε περισσότερα στο: Ο Γκέιμπριελ νικητής στον διαγωνισμό καρφωμάτων | gazzetta.gr